Fer un duplicat de una instal·lació de wordpress per proves


Si estem fent proves amb wordpress i volem fer canvis del css o modificacions del codi la manera més fàcil és fer una copia de la web i treballar amb aquesta copia fins que tinguem el resultat volem i llavors moure de nou el contingut a la web visible.

El problema amb el wordpress és que ens intentarà redirigir sempre a la pàgina on li hem dit que tenim la web configurada.

En una instal·lació genèrica tenim l’adreça de la web definida dins de la Pestanya General amb dues opcions (Adreça del WordPress i Adreça del lloc)

Si per exemple tenim el codi de la web al directori test, podem fer la copia cap un altre directori de tot el contingut (des del servidro amb ssh seria):

cp -a /var/www/example /var/www/test

Un cop fet la copia hem de modificar i afegir en el fitxer wp-config.php la entrada DNS que tinguem creada per fer les proves (ja hem de tenir també el servidor a punt per mostrar el contingut amb aquesta dns)

define(‘WP_HOME’,’http://test.example.com’);
define(‘WP_SITEURL’,’http://test.example.com’);

Amb això ja hauriem de poder fer les proves amb la nostra web sota test.example.com i evitar que el wordpress ens torni a redirigir a la pàgina real.

Un cop fet els canvis si esborrem les dues línies del wp-config.php ja tornarà a funcionar la configuració guardada a General.

 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *