5 extensions imprescindibles per el wordpress

En una entrada anterior ja vaig posar algunes de les millors extensions del wordpress, a mida que ha anat fent servir més aquest gran gestor de contingut n’hi ha algunes que se m’han fet imprescindibles, aquí la nova fornada.

  • Backupwordpress: Segurament la millor eina de backups per el wordpress, només l’hem de instal·lar, no cal res més. A partir d’aquí ens anirà fent copies de seguretat de tot el sistema periòdicament. Per accedir a la configuració només hem d’anar a Eines -> Backups

  • Flattr: És l’extensió oficial de flattr.com, ens permet afegir el botó de flattr al nostre lloc web de manera molt fàcil. Més informació de flattr en aquest link

  • WP to Twitter: Amb aquesta extensió podrem fer de manera molt fàcil que les entrades de un blog o de una web en wordpress s’enviin a través de twitter, només haurem d’autoritzar aquesta extensió a connectar-se al nostre compte de twitter i a partir d’aquí l’extensió ja s’encarregarà de la resta.
  • YARPP: Amb aquesta extensió tindrem automàticament totes les entrades del nostre blog lligades entre elles, a partir de una funció estadística i segons la freqüència de les paraules aquesta extensió és capaç d’endevinar amb gran precisió sempre que parlem de temes relacionats. Així, a sota de cada entrada del blog es poden veure enllaços relacionats que poden ser interessants.
  • Ja se que n’havia promès 5 en el titular, principalment per fer els números rodons 😉 A mida que trobi més extensions útils les aniré afegint en aquestes pàgines.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *