Com donar-se d’alta al flattr

Ja fa temps que volia donar-me d’alta amb algún del sistemes de micropagaments, amb aquest tipus de plataformes podem fer microdonacions a projectes o persones al mon de internet de una manera molt fàcil.

El funcionament és molt senzill, ens donem d’alta a la plataforma i fem un ingrés de diners, a través de qualsevol del mètodes de pagament habituals (visa, transferència, paypal, moneybookers, etc …).

A partir d’aquí nosaltres podem decidir la quantitat que volem donar cada més a partir de 2€, aquesta quantitat es repartirà entre totes les webs o en enllaços en els que haguem fet clic al botó de flattr. Sempre que veiem el botó de flattr hi podem fer clic i indicar que volem fer una donació a aquella persona. Per exemple si ens interessa el blog de una persona, una web (p.ex. softcatalà) i un tweet interessant que hagi fet algú i hem fet flattr a cadascun es repartirà l’assignació entre els tres llocs. D’aquesta manera amb una assignació de 3€ rebrien 1€ cadascú.

Una altra de les particularitats d’aquest sistema és que no hi ha diferències entre els usuaris, tothom pot fer micropagaments i al mateix temps rebre donacions. Podeu anar a veure alguns projectes, webs i llocs on ara s’està fent servir anant al catàleg, allà hi veureu una pàgina d’aquest estil amb els diferents objectes als que podeu fer flattr.


2 Comments

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *