Hibernació amb deepsleep per el mac osx

Si teniu un mac osx haureu notat que quan voleu apagar l’ordinador teniu dues opcions “Sleep” (baix consum, suspendre, mode suspès)  o “Shut down” (apagar).

Hi ha una tercera opció que només s’activa quan l’ordinador es queda sense bateria, que seria l’equivalent de l’hibernat del windows (i que funciona molt millor)

En  aquest tercer mode l’ordinador es para del tot i no es descarrega la bateria perquè no hi cap consum d’energia.

Per fer apareixer aquesta opció la manera més fàcil és instal·lar un widget (les mini aplicacions que apareixen quan feu F12)

La solució perfecte és Deepsleep http://deepsleep.free.fr/ només heu de baixar el .zip, obrir-lo i ja us el posarà a la zona dels widgets.

La versió de deepsleep per mac osx lion ha canviat el disseny de la icona per el de una lluna plena, i també ens demanarà la contrasenya per poder apagar l’ordinador.

A partir d’ara en el moment en que volgueu parar l’ordinador idealment si heu d’estalviar bateria o no el feu servir en un parell de dies només heu de fer click sobre la lluna i les estrelles.

Si una explicació més tècnica de com funciona el sistema podeu anar aquí (en anglès), encara que no us hauria de fer falta a no ser que vulgueu fer algun tipus de programa per hibernar l’ordinador.

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=316889&page=1

One Comment

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *