Actualitzar openelec a la versió 4.x

Ja fa temps vaig parlar de l’openelec aquí, el cas és que ha passat el temps i la versió 3.2.0 que estava fent servir llavors ja s’ha quedat obsoleta i toca acutalitzar-la. Amb les versions actuals (a partir de la 4.0) el sistema es va autoactualitzant, però el pas de la versió 3.x a una versió 4.x s’ha de fer manualment.

Hi ha una guia en anglès molt completa aquí però bàsicament el sistema és el següent

Descarregar el fitxer amb la nova versió

El fitxer l’haurem de descarregar des de la web openelec.tv, la versió és la primera que surt per descarregar ni la que diu diskutil ni la de legacy.

Preparar els fitxers

Ens descarregarem el fitxer .tar i el descomprimim, per poder copiar els fitxers de la carpeta target.actualitzacio openelec

Copia dels fitxers

La manera més fàcil de copiar els fitxers és fer-ho amb el protocol samba, per exemple, per connectar-nos des de mac farem servir la opció de:

Anar -> Connectar al Servidor -> smb://ip_openelec

Un cop allà només cal que copiem els fitxers cap a la carpeta Update per tenir l’actualització carregada.

Reinici i actualització

Un cop copiats els fitxers ja només cal reiniciar l’openelec, farà dues reiniciades, i quan hagi acabat ja tindrem el sistema a la versió actualitzada (en el meu cas la 4.2.1), l’aparença és molt semblant a la de la versió 3, però la llista de canvis és inmensa, sobretot de cara a millores amb la reproduccio de nous formats i la  instal·lació de complements.

OpenELEC-4-2

 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *